Kategória: Szabadidő, sport
Honlap:
Részletek...SBS Premium Flavours 50ml - Extra tömény bojli aroma - több ízben Profik által is használt csúcsminőségű, főzésálló aromák! Az SBS Premium Flavours aromák az egyik legintenzívebb, legjobb minőségű aroma koncentrátumok közé tartoznak a bojlikészítés világában. Olajbázisú, főzésálló aromák, így főzött bojlikban is megtartják illatukat és ízüket, legalább 2 percig hőkezelés során is. Rendkívüli töménységüknek köszönhetően egy flakon (50 ml) akár 12 kg bojlihoz elegendő, így ezek az aromák költséghatékonyan használhatók házi bojligyártás során. Mivel olajos bázisúak, ajánlott őket minimum 8°C-os vízhőmérsékletnél használni, amikor az oldódásuk és illatleadásuk optimális. Ajánlott adagolás: Bojlikészítéshez: 4-8 ml / 1 kg alapmix Diphez, pasztához, stick mixhez is adagolható koncentráltabb hatásért Kiszerelés: 50 ml cseppentős flakon - pontos adagolhatóság Elérhető ízek és ajánlott használatuk: Ízesítés Aroma típusa Ajánlott évszak Black Currant (fekete ribizli) Édes-gyümölcsös Nyári Black Pepper & Plum (feketebors-szilva) Fűszeres-gyümölcsös Tavaszi - őszi Frankfurter Sausage Húsos-fűszeres 4 évszakos Mackerel (makréla) Halas, büdös Tavaszi - őszi Malay Spice (maláj fűszer) Fűszeres, karakteres Tavaszi - őszi Thai Spice (thai fűszer) Fűszeres, enyhén édeskés Nyári Squid & Octopus (tintahal-polip) Halas-büdös klasszikus Tavaszi - őszi N-Butyric Pineapple (vajsav-ananász) Édes-savanyú, gyors hatású 4 évszakos N-Butyric Crab (vajsav-rák) Büdös, étvágyfokozó 4 évszakos SBS Premium Flavours 50ml - Extra tömény bojli aroma - több ízben Profik által is használt csúcsminőségű, főzésálló aromák! Az SBS Premium Flavours aromák az egyik legintenzívebb, legjobb minőségű aroma koncentrátumok közé tartoznak a bojlikészítés világában. Olajbázisú, főzésálló aromák, így főzött bojlikban is megtartják illatukat és ízüket, legalább 2 percig hőkezelés során is. Rendkívüli töménységüknek köszönhetően egy flakon (50 ml) akár 12 kg bojlihoz elegendő, így ezek az aromák költséghatékonyan használhatók házi bojligyártás során. Mivel olajos bázisúak, ajánlott őket minimum 8°C-os vízhőmérsékletnél használni, amikor az oldódásuk és illatleadásuk optimális. Ajánlott adagolás: Bojlikészítéshez: 4-8 ml / 1 kg alapmix Diphez, pasztához, stick mixhez is adagolható koncentráltabb hatásért Kiszerelés: 50 ml cseppentős flakon - pontos adagolhatóság Elérhető ízek és ajánlott használatuk: Ízesítés Aroma típusa Ajánlott évszak Black Currant (fekete ribizli) Édes-gyümölcsös Nyári Black Pepper & Plum (feketebors-szilva) Fűszeres-gyümölcsös Tavaszi - őszi Frankfurter Sausage Húsos-fűszeres 4 évszakos Mackerel (makréla) Halas, büdös Tavaszi - őszi Malay Spice (maláj fűszer) Fűszeres, karakteres Tavaszi - őszi Thai Spice (thai fűszer) Fűszeres, enyhén édeskés Nyári Squid & Octopus (tintahal-polip) Halas-büdös klasszikus Tavaszi - őszi N-Butyric Pineapple (vajsav-ananász) Édes-savanyú, gyors hatású 4 évszakos N-Butyric Crab (vajsav-rák) Büdös, étvágyfokozó 4 évszakos Miért válaszd az SBS Premium Flavours aromákat? Főzésálló formula - intenzív íz és illat a bojliban marad Kiemelkedő töménység - kevés is elég belőle Olajos bázis - lassabb oldódás, hosszan tartó csalogatóhatás Gazdaságos - akár 12 kg bojlihoz elegendő Széles ízválaszték - jól illeszkedik minden horgászhelyzethez Szerezd be az SBS Premium Flavours aromák egyikét a CentrumZoo.hu kínálatából, és készíts hatékony, profi minőségű bojlikat akár otthon, akár a parton! Tökéletes választás a célzott pontyhorgászathoz - minden ízben, minden évszakban.